Ostalo i javni objekti

Fiat – Kragujevac

Delta Inženjering je isprojektovala i izgradila sledeće objekte u okviru Fabrike Automobila Srbije – FIAT u Kragujevcu:

Urađena je kompletna projektna dokumentacija za infrastrukturne instalacije unutar celog kompleksa.

Izvršena je demontaža čelične konstrukcije poda u hali Preseraj (cca 1500 t čelika, 1000 m3 betonskih temelja).

Delta Inženjering je bila projektant i izvođač na poslovima izrade mašinskih instalacija u Objektu 3 (Karoserija 40.000 m2).

U objektu Centar Kvaliteta, izvršena je izrada kompletne infrastrukture:
podzemne hidrotehničke i elektro instalacije, radove iskopa, nasipanja I završnog asfaltiranja.

Izrada eko parka.

Zona naših radova je obuhvatala površinu od cca 20.000 m2.

Rekonstrukcija poslovne zgrade 18 c (6000 m2), obuhvata kompletnu rekonstrukciju objekta kako u gradjevinskom tako i na polju instalacija.

U izgradnji rashladnog postrojenja za objekat Press Shop and Subgroups, Delta Inženjering je imala ulogu izvodjača gradjevinskih radova. Objekat čine tri celine: zgrada za smeštaj dela opreme i cevovoda (cca 700 m2), tri cevna mosta i noseca konstrukcija rashladnih kula.

Tokom 2013. delta inženjering je ugovorio nekoliko poslova. Najznačajniji je, svakako, ugovor SPRINKLERSKA INSTALACIJA u objektu broj 5, objekat montaže.

Henkel – Inđija

Kompletan projekat na bazi „ključ u ruke“ (od projektovanja, izgradnje i završetka izgradnje sa upotrebnom dozvolom) za ugradnju
top-filtera u Henkelovoj fabrici deterdženta.

Holcim

Projektovali smo i izgradili dva postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u okviru Holcimove cementare:

Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda sa ispuštanjem prečišćenih otpadnih voda u potok Toplik, kapaciteta 4l/sec.

Postrojenje za precišćavanje otpadnih voda sa ispuštanjem prečišćenih otpadnih voda u potok Crnica, kapaciteta 20l/sec

Zbirne otpadne vode prečišćavaju se u oba postrojenja (zagađene atmosferske i sanitarne vode).

Messer

ASU MESSER, Bor – Novo postrojenje za razlaganje vazduha ASU Bor predstavlja posebnu proizvodnu celinu i sa postojećim postrojenjem je infrastukturno povezano internim saobraćajnicom, sistemom hidrantske mreže, kišnom i tehnološkom kanalizacijom i korišćenjem određenih skladišnih kapaciteta postojećeg postrojenja (čelična sfera za skladištenje tečnog Kiseonika kapaciteta 500m3).

ASU Ribnik, Poljska – Osnovni projekat i upravljanje izgradnjom postrojenja sa kapacitetom proizvodnje kiseonika od 10.000 Nm3/h.

ASU Ukrajina – Osnovni projekat, glavni projekat, upravljanje projektom, upravljanje izgradnjom, oprema, takođe za postrojenje sa kapacitetom proizvodnje kiseonika od10.000 Nm3/h.

ASU Rumunija – Upravljanje izgradnjom

ASU Ribnik, Poljska – Osnovni projekat i upravljanje izgradnjom postrojenja sa kapacitetom roizvodnje kiseonika od 10.000 Nm3/h.

ASU Ukrajina – Osnovni projekat, glavni projekat, upravljanje projektom, upravljanje izgradnjom, oprema, takođe za postrojenje sa kapacitetom proizvodnje kiseonika od10.000 Nm3/h.

ASU Rumunija – Upravljanje izgradnjom

Volvo

Kompletan projekat na bazi „ključ u ruke“(od nacrta, izgradnje do završetka izgradnje sa potrebnom dozvolom) za Volvoov regionalni servisni centar za kamione.

Husqvarna

Kompletan projekat na bazi „ključ u ruke“ (od nacrta, izgradnje do završetka izgradnje sa potrebnom dozvolom) za Huskvarnin regionalni servisni centar.

Alumil

Kompletan projekat na bazi „ključ u ruke“(od nacrta, izgradnje do završetka izgradnje sa potrebnom dozvolom) za Alumilovu fabriku za proizvodnju aluminijumskih profila.

Solgroup

Kompletan projekat na bazi „ključ u ruke“ (od nacrta, izgradnje do završetka izgradnje sa upotrebnom dozvolom) za Solgrupovu benzinsku stanicu I magacin za tehničke gasove.